Tanfolyami áttekintés
A Célok és célkitűzések tanfolyam

Hogyan gondoskodjunk a dolgok elvégzéséről? Hogyan váltsunk valóra egy álmot, és hogyan vigyünk sikerre egy tervet? Úgy tűnik, sokunknak vannak megvalósítatlan céljai vagy félbehagyott tervei, és sokan kerülünk szembe olyan feladatokkal, amelyek nyomasztóan nagynak, sőt elérhetetlennek látszanak. Ez nemcsak egyénekre igaz, hanem vállalatokra, sőt országokra is. A történelem tele van bukott projektekkel.

A szervezés tárgykörét vizsgálva L. Ron Hubbard hatalmas technológiai bázist fejlesztett ki, amely biztosítja bármely csoport sikerét. Ezzel egyúttal megoldást nyújtott a lehető legáltalánosabb kudarcra is: amikor nem vagyunk képesek végrehajtani egy tervet.

Ebben a füzetben és a hozzá tartozó tanfolyamon megtanulhatja, hogyan érhet el szó szerint bármilyen célt, kicsit vagy nagyot. A terveket sikerre lehet vinni, de ehhez számos létfontosságú lépést kell sorban megtenni. Megtanulja majd, hogy mik ezek a lépések, és hogyan alkalmazhatók bármire: egy személyes célra, egy családra, egy csoportra, egy cégre és még sok minden másra. Megtanulja, hogy az álmai valóra válhatnak.

Kezdés most >>
Tanfolyami részletek

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam lépésről lépésre van felépítve, sorrendben követik egymást az olvasnivalók, a fogalmazások és a gyakorlati feladatok.

A kezdés előtt ön létrehozza a személyes fiókját az Önkéntes lelkész weboldalon. Ha már be van jelentkezve, az internetes program végig fogja önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. Az összes tanfolyami anyagot az Önkéntes lelkész weboldal biztosítja.

A tanfolyam hossza

5 óra. De csinálhatja a tanfolyamot a saját sebességével is. Más szóval, nincs időhöz kötve. A tanfolyam ingyenes szolgáltatás a részünkről az ön számára.

Tanfolyami anyagok

Füzet: Célok és célkitűzések

vagy A Szcientológia kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzet fájlját ingyenesen, illetve vásárolja meg a füzetet, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

A tanfolyama során egy online tanfolyam-felügyelő fogja önt felügyelni, aki segíteni fog abban, hogy ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert azokból. A végeredmény az lesz, hogy ön teljes mértékben képessé válik alkalmazni a tanfolyam adatait. Ha bármilyen további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

Értékelés

Az ön tanfolyam-felügyelője értékelni fogja az ön által beküldött összes feladatot. Ha valamelyik feladata javítást igényel, a felügyelője vissza fogja azt küldeni önnek, és útmutatásokat ad arra vonatkozóan, hogy mit kell átnéznie és kijavítania.

Tanfolyamzárás

A tanfolyam lezárásáról postán kapni fog egy kinyomtatott oklevelet is.

Segítség

Az online tanfolyamainkkal kapcsolatos szolgáltatások mindig az ön rendelkezésére állnak. Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőjét, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el.Kezdés most >>
Sikerbeszámolók

„Mivel ambiciózus és kreatív ember vagyok, gyakran támadnak ötleteim arra, hogy hogyan tudnám javítani a saját és a körülöttem élők életét, a családomét és a barátaimét. De ezek az ötletek gyakran csak jönnek és eltűnnek anélkül, hogy valaha is megvalósulnának. Mindennap új kihívásokkal találkozok az életben, és eddig könnyű volt halogatni vagy elvetni a terveket, mert hagytam, hogy a korlátok elém álljanak.

Célok és célkitűzések megtanította a csataterv és az átfogó stratégia fontosságát, hogy amikor problémák történnek, akkor vagy meg tudjunk birkózni a problémával, és tovább tudjunk haladni a végső cél felé, vagy alkalmazkodni tudjunk, és újra felbecsüljük a helyzetet, ami által a probléma kicsivé válik a végcélhoz képest.

A technológia valójában teljesen más szemléletmódot adott a tervezésről, és rádöbbentem, hogy nagyon idealista és nem reális nézőpontom volt arról, hogyan lehet sikert elérni. Azt gondoltam, hogy majd egy napon kialakul az egész, és meg fog történni. Most már értem, hogy a siker eléréséhez kemény munka és elhatározottság kell, de biztos vagyok benne, hogy ez a technológia egy támogató rendszert adott, amelyet bármikor használhatok.

A Tanulási technológia tanfolyamhoz hasonlóan már megvan a bizonyítékom, hogy milyen csodálatos is ez a technológia. A cél, amit az egyik gyakorlatnál magam elé tűztem, valami olyasmi volt, aminek a megtételén már hónapok óta gondolkoztam, mégsem tettem semmilyen erőfeszítést azért, hogy nekilássak, és kezdjek vele valamit. Most már nemcsak a stratégiám van meg a projekt végrehajtásához, hanem a részletes célkitűzések is, amelyeket az ötletem megvalósításához használhatok. Most úgy nézek a jövőre, hogy azzal a tudással várom a felbukkanó kihívásokat, hogy ezek nem negatív dolgok lesznek, hanem alkalmak arra, hogy jó stratégiát és tervezést használjak a siker eléréséhez!” – G. C.


„Elvégeztem a Célok és célkitűzések tanfolyamot a Szcientológia önkéntes lelkészek weboldalán. Miután online elolvastam a könyvet, és elvégeztem a gyakorlatokat, alkalmaztam az eszközöket a vállalkozásomban.

Miután néhány hétig használtam az eszközöket, a heti tervezett találkozóim számát 1-2-ről 6-8-ra emeltem, és van két új ügyfelem, akikkel dolgozom. A tanfolyam azért hasznos, mert a gyakorlatok megtanítják az eszközök használatát. Több, mint puszta elmélet. Az eszközök alkalmazása nagymértékben a célon tartja a figyelmet. Minden olyan tevékenységet kiiktatunk, amely nem támogatja a cél elérését, és csak azokat a magas szintű tevékenységeket végezzük, amelyek elvezetnek a célokhoz.

Nagyon élveztem ezt a tanfolyamot, és magammal hordom a Célok és célkitűzések könyvet, hogy biztos lehessek benne, hogy napi alapon alkalmazom az eszközöket. Biztos vagyok benne, hogy a vállalkozásom sikeres lesz. Már most is látom ennek a jeleit.” – M. H.

Kezdés most >>
Miért végezze el ezt a tanfolyamot?

Feladta az álmait?

Nagyra törő terveket sző, de aztán valahogy képtelen kivitelezni őket? Mi az első lépés a célja elérése felé? Tudja, hogy mit akar, de nem tudja, hogyan érje el?

Egy célt megálmodni nem nehéz. A legtöbbünk nincs szűkében a reményeknek és törekvéseknek – igazából ezek jelentik az élet lényegét. Ugyanakkor sok emberrel megtörténik az, hogy összetett és lenyűgöző terveket készít a céljai elérésére, ám ezek a tervek valahogy sosem valósulnak meg. Néhányan el sem jutnak odáig, hogy terveket készítsenek, mások pedig a szerencsének tulajdonítják a kudarcot vagy a sikert.

A Célok és célkitűzések tanfolyam témája a célok valóra váltása – legyen szó akár egy egyén, akár egy szervezet céljairól. Nem pusztán egy olyan programot tartalmaz, amelynek célja az emberek „motiválása” – gyakorlati eszközök találhatók benne, amelyeket bárki felhasználhat kitűzött céljai elérésére.

A Célok és célkitűzések ingyenes online tanfolyamon megtanulhatja:

  • Hogyan váltsuk valóra a tervezést
  • Milyen skálát használhatunk, hogy megszervezzünk bármilyen tevékenységet
  • Mennyire fontos az, hogy legyen egy stratégiánk
Kezdés most >>